035 760 4747

Onze onderwijskundige aanpak

Met kleinschalig onderwijs, persoonlijke aandacht en maximaal rendement biedt Luzac al ruim 30 jaar het allerbeste particuliere onderwijs in Nederland. Aan de basis hiervan ligt onze onderwijskundige aanpak: Learn, Grow, Experience en Explore.

Learn

Allereerst willen we op Luzac dat je nieuwe kennis opdoet. Kennis die je nodig hebt in de praktijk. Je volgt daarom modules die worden verzorgd door vakdocenten uit die praktijk. De modules zijn overzichtelijk georganiseerd: je hebt les en je werkt aan opdrachten. En omdat je in kleine klassen werkt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Grow

Daarnaast willen we dat je als mens groeit, zodat je straks als professional in staat bent om succesvol te zijn in je carrière. Hierbij gaan we dus verder dan persoonlijke aandacht, het gaat om jouw persoonlijke groei. Om optimaal te kunnen groeien, volg je vaardigheidstrainingen en werk je aan groepsopdrachten. Je leert je sterke punten en je ontwikkelpunten goed kennen en leert tegelijk vaardigheden als samenwerken, organiseren en leidinggeven. Alles wat je nodig hebt om goed te functioneren in een organisatie.

Experience

Bij Luzac geloven we in leren door te doen. Het opdoen van praktijkervaring vinden we dan ook heel belangrijk. De herkenning in de praktijk zorgt voor een ongelooflijk sterk leereffect. Daarom hebben de opleidingen van Luzac Hogeschool in ieder jaar een stageperiode, die steeds intensiever wordt naarmate je verder in je opleiding komt. Zo word je goed voorbereid op je toekomstige carrière.

Explore

We willen ook dat je bij Luzac nieuwe dingen ontdekt en ervaart. Je gaat actief aan de slag gaat met het organiseren en beleven van evenementen. Er is ook plaats voor fun en nieuwe ervaringen die jou in je weg naar professional sterk maken.

Studeren bij Luzac Hogeschool betekent een aanpak die ervoor zorgt dat je met plezier en met succes de eindstreep haalt. Bij ons haal je het maximale uit jezelf.

 

Selecteer een vestiging