035 760 4747

Onze opleidingen

Kies voor een HBO Bachelor van Luzac Hogeschool

Met Luzac Hogeschool kies je voor toonaangevend, doeltreffend en persoonlijk onderwijs. We zijn resultaatgericht, maar hebben ook oog voor jouw ambities, doelen en wensen. We werken met drie pijlers: kleinschalig onderwijs, persoonlijke aandacht en maximaal rendement.

Bij ons kun je een volledige HBO-bacheloropleiding volgen. Vier jaar excelleren. Het beste in jezelf naar boven halen. Een tijd om nooit te vergeten, met een prachtig diploma als resultaat. En ook niet onbelangrijk: je maakt een waardevolle persoonlijke ontwikkeling door en maakt vrienden voor het leven. Zie je het voor je? Wij ook!

Je kunt kiezen uit de volgende studierichtingen:

 

HBO Bachelor Rechten

Heb je affiniteit met wet- en regelgeving, ben je maatschappelijk betrokken, beheers je de Nederlandse taal goed en kun je objectief naar zaken kijken? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

HBO Bachelor of Business Administration

Ben jij een echte samenwerker en werk je graag mee aan verschillende projecten? Ben je daarnaast communicatief vaardig en wil je alles weten over het hoe en waarom binnen bedrijven? Dan is deze opleiding iets voor jou.

International Business

Specialisatie van HBO Bachelor of Business Administration
Is een internationale werkomgeving echt iets voor jou? Zakendoen in verschillende talen, klanten bezoeken aan de andere kant van de oceaan, kennismaken met andere culturen? Naast gerichte internationaal georiënteerde modules verzorgt door ervaren managers, kun je in deze boeiende specialisatie ervaring opdoen met (internationale) stages.

Commercieel Management

Specialisatie van HBO Bachelor of Business Administration
Hoe introduceer je een nieuw product op de markt en zorg je voor een succesvolle marketingcampagne? En hoe weet je dan wat klanten willen en wie je concurrenten zijn? Deze vragen zijn de kern van Commercieel Management. In deze praktijkgerichte opleiding ben je bezig met kansen zien en benutten.

Small Business en Ondernemen

Specialisatie van HBO Bachelor of Business Administration
Small Business en Ondernemen is een goede keuze als jij graag als ondernemer aan de slag wilt. Bijvoorbeeld omdat je later het bedrijf van je ouders wil overnemen, of omdat jij niet kunt wachten om zelf iets op te bouwen waar de hele wereld op zit te wachten. Luzac Hogeschool biedt jou de beste voorbereiding op het ondernemersvak.

Selecteer een vestiging