035 760 4747

Studeren bij Luzac

En hoe werkt dat in de praktijk?

Bij Luzac Hogeschool hebben we een unieke kijk op studeren. Wij zien jouw studie niet als afsluiting van jouw schoolperiode, maar als start van je carrière. Daarom hebben wij hbo-opleidingen ontwikkeld die optimaal aansluiten bij de praktijk, waarin geen ruimte is voor overbodige theorie.

Met Luzac Hogeschool leg je dé basis voor jouw toekomst. Wij zijn resultaatgericht maar hebben ook oog voor jouw persoonlijke doelen en wensen. 

Wat jouw vertrekpunt ook is, bij Luzac Hogeschool ben je van harte welkom. Samen werken we toe naar jouw felbegeerde hbo-diploma.

Persoonlijke begeleiding

Onze Hogeschool wordt gekenmerkt door persoonlijke begeleiding. Je krijgt les in kleine klassen en hebt een eigen studiecoach. Het studieprogramma en de leeromgeving zijn zo georganiseerd dat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Natuurlijk verwachten we ook van jou als student dat je hard werkt en serieus bezig bent met jouw toekomstige succes. Ontdek wat een studieadviseur voor jou kan betekenen.

Kundige en betrokken professionals

Luzac Hogeschool zet hoogopgeleide docenten in, die vaak zelf werkzaam zijn in het vakgebied waarin ze lesgeven. Het kan dus zomaar zijn dat je les krijgt van een manager, jurist, marketingmanager, projectmanager of zelfstandig ondernemer. Stuk voor stuk zijn het kundige en betrokken professionals die de praktijk op een boeiende manier inzichtelijk weten te maken.

Doeltreffend en aantrekkelijk

Bij ons combineer je theorie en praktijk al vanaf de allereerste dag. Denk hierbij ook aan de instructielessen op school. Onze aanpak is doeltreffend en aantrekkelijk. Stap voor stap werk jij toe naar jouw doel. En daarnaast loop je stage, direct vanaf het eerste jaar. Onze studenten zijn hierdoor altijd erg gemotiveerd, wat zorgt voor een extreem lage uitval.

Vooraan staan

Ons netwerk bestaat uit de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Luzac Hogeschool werkt exclusief samen met NCOI Opleidingen, die voor veel grote bedrijven en instellingen in Nederland hun mensen opleidt. Door te studeren bij Luzac sta je dus vooraan als het gaat om toetreden tot het Nederlands bedrijfsleven. 

Leslocaties door heel Nederland

Luzac Hogeschool biedt HBO-opleidingen aan in de twee grote studentensteden in Nederland: Amsterdam en Utrecht. Welke stad je ook kiest, beide locaties beschikken over moderne faciliteiten. Als startende professional ga je niet zomaar naar een school. Je gaat les krijgen van topdocenten in een professionele opleidingsomgeving.

Hoogste kwaliteit en erkenning

We beschikken over alle vereiste kwaliteitserkenningen, accreditaties, ISO-certificering en aanvullende kwaliteitszorgsystemen. De programma’s staan onder toezicht van een onafhankelijke Academic Board. Je bent er dus zeker van dat je bij Luzac Hogeschool de allerhoogste en erkende kwaliteit krijgt die in Nederland in het hoger onderwijs beschikbaar is.

NRTO

Luzac Hogeschool is aangesloten bij NRTO. Dit is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode en de algemene voorwaarden van de NRTO.

Jouw carrière kick-starten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden graag je vragen.

Selecteer een vestiging