035 760 4747

Welke begeleiding en hulp kan ik van Luzac Hogeschool verwachten?

Bij Luzac bieden wij heel veel persoonlijke begeleiding. Zo is er een studiecoach, een carrièrecoach, docenten uit de praktijk, een stagebegeleider en een scriptiebegeleider. Door veel begeleiding te bieden voor, tijdens en na je studie krijg jij de perfecte start.

Studiecoach
Je studiecoach is je eerste aanspreekpunt en je vertrouwenspersoon. Hij/zij kan altijd benaderd worden om bespreekbaar te maken welke vakken goed gaan en welke minder goed. In de planning worden specifieke Studiebegeleiding-momenten ingepland. Studenten kunnen dan op locatie met hun eigen studiecoach overleggen en bijvoorbeeld bespreken hoe om te gaan met gebieden waarop het minder gaat. De studiecoach is er ook om je persoonlijke problemen en wensen te bespreken.

Docenten
Onze docenten komen uit het bedrijfsleven en weten jou daarom precies voor te bereiden op het beroep dat je straks gaat uitoefenen en geven je inzicht in de arbeidsmarkt. De docenten hebben de juiste competenties om onze jonge studenten les te geven en worden elk kwartaal geëvalueerd om te zien of zij nog steeds een goede aansluiting hebben met de doelgroep en ons onderwijs. Inhoudelijke vragen over de kennisgebieden en de vakken kunnen natuurlijk aan de verschillende docenten gesteld worden.

Stagebegeleider
Op je stageplek heb je als contactpersoon een stagebegeleider. Dit is degene die jou vanuit het stagebedrijf begeleidt.

Scriptiebegeleider
Als je bij Luzac een hbo-opleiding volgt, moet je een scriptie schrijven. Tijdens het schrijven van je scriptie word je begeleid door je scriptiebegeleider. Deze begeleider helpt je met het halen van deadlines, schrijven van teksten voor een onderzoek en helpt je ook met alle vragen.

Terug naar Veelgestelde vragen

Selecteer een vestiging